עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל

2 כוסות שיבולת שועל (קוואקר או של מותג אחר )

2 כפיות אבקת אפייה

6 כפות קמח (או קמח מלא לעוגיות בריאות יותר)

4 כפות סוכר (גם עם 2 יוצא טעים)

2 ביצים

בננה אחת (אפשר להחליף ב3 תמרים מרוסקים)

3 כפיות דבש

חצי כוס שמן

לפורר שוקולד מריר לחתיכות

אפשר להוסיף אגוזים וצימוקים ועוד רעיונות, אני הוספתי אגוזי המלך בפעם האחרונה שהכנתי ויצא יותר טעים לדעתי. אז מומלץ לחתוך לחתיכות ולהוסיף לבלילה.

הכנה: מכינים את הבלילה ומערבבים, מכניסים למקרר ל20 דקות, לאחר מכן מוציאים ומכינים עיגולים יפים ולא גדולים מדיי.. מניסיון כדאי להשקיע בעיגולים זה משפיע על האפיה.

מכניסים לתנור ל 15 דקות בערך עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב, אני בודקת שהם לא קשות מדיי ולא רכות מדיי (נוגעת) אני עושה ב 2 מגשים כדי לתת מרחב בין העוגיות אז אחרי 7 דקות אני מחליפה בסדר של המגשים בתנור.

לפי הכמויות פה לי יוצא בערך 18 עוגיות , 9 עוגיות כל מגש 🙂

בתאבון 🙂

מה שאני מאוד אוהבת זה תחושת השובע שהעוגיות נותנות לי לעומת שוקולד ועוגות אחרות.

תהנו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *